Palvelut
Laatua ja käsityötä

Kotimaisuus ja laatu ovat meille tärkeitä arvoja, joita olemme tuoneet vahvasti esille myös sisustuksessa. Yhteistyössä paikallisten palveluntarjoajien kanssa luomme igluihimme tyylikkään ja arvokkaan ilmeen.

Iglujemme varusteluun kuuluu:

Parivuode, leveys 180 cm
Sohva (lisävuode, leveys 140 cm)
Pöytä
Wc ja suihku
Liinavaatteet ja pyyhkeet
Jääviileäkaappi pakastelokerolla
Tee- / kahviautomaatti
Mikroaaltouuni
Induktiokeittolevy
4 hengen astiasto
Ruuanlaittovälineet
Genelec-äänentoistojärjestelmä
iPad älylaite
Wifi
Virtuaalilasit (tulossa vuoden 2021 aikana)

oma ulkoporeamme

Jokaisessa iglussa on oma heti valmis neljän hengen Novitek-ulkoporeamme. Poreamme on käytettävissä majoituksen ajan ennakkotilauksesta hintaan 125 € / viipymä.

Aamiainen

Aamiaisen voi käydä nauttimassa Haapala BnB:n ravintolassa. Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 8 – 9  ja viikonloppuisin klo 9 – 10 välisenä aikana. Aamiaiselle tulee ilmoittautua 3 vuorokautta aikaisemmin.

Aamiainen ennakkoon tilattuna
17 € / hlö

Aamiaisen toimituspalvelu igluun ei ole saatavana toistaiseksi 30.3.2021 alkaen.

VR-elämykset

Igluihin on tulossa vuoden 2021 aikana virtuaalilasit, joilla voi nauttia Kainuun elämyksistä ja vuodenajoista virtuaalilasien ja huipputason äänentoiston kautta.

Tähtitaivas ja revontulet ovat saatavilla virtuaalisesti vuodenajasta riippumatta. Lisäksi julkaisemme säännöllisesti lisää sisältöä kuten elämää karhunkatselukojulta, pesäpallo-ottelun tunnelmia ja kamarimusiikkiesitys Kuhmo-talolta. Kaikki virtuaaliset elämykset ovat myös mahdollista kokea oikeasti Kainuussa.

Rantasauna

Puulämmitteinen rantasauna on varattavissa ennakkoon hintaan 70 € / 3 tuntia.

Sauna sijaitsee aivan iglujen vieressä. Asiakas huolehtii saunan lämmittämisestä ja omien jälkien siistimisestä vuokra-ajan puitteissa.