Kolme persoonallista kohdetta
Tyylikäs Kaamos

Ensimmäinen iglumme Kaamos on värimaailmaltaan tyylikkään musta ja tekee kunniaa tummalle tähtitaivaalle. Kaamos valmistui igluista ensimmäisenä joulukuussa 2020.

Pirteä Ruska

Luonnon värinäytelmä on parhaimmillaan syksyisin, mutta tässä kuparin ruskeassa iglussa ruskan värit säilyvät ympäri vuoden. Ruska vastaanotti ensimmäiset majoittujat tammikuussa 2021.

Valloittava Lumi

Igluista viimeisenä saapui lumoavan valkoinen Lumi, joka avasi ovensa majoittujille helmikuun 2021 lopussa. Iglun rauhallinen ja ajaton valkoinen sisustus kunnioittaa Suomen lumista talvea.

usein kysyttyä

Varaustilanteen voi tarkistaa Iglut-välilehdeltä jokaisen iglun ”TUTUSTU” -kohdasta. Varauskalenterinäkymä ilmestyy klikatessasi varaushaun saapumispäivää.

Voit myös tehdä etusivulla varaushaun. Mikäli hakemallasi ajankohdalla ei ole saatavuutta, pääset iglukohtaiseen varauskalenteriin kohdasta ”TUTUSTU”.

Varatessasi suoraan online-varausjärjestelmästä maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Maksun välittäjänä toimii Paytrail.

Mikäli haluat maksaa varauksesi laskulla, varaus tulee tehdä myyntipalvelumme kautta. Varausehtojemme mukaisesti majoitus tulee maksaa ennakkoon viimeistään 30 päivää ennen varauksen alkamista. Lähetämme asiakkaalle laskun sähköpostiin. Käytössämme on myös Zettle korttimaksut, jolloin maksulinkki lähetetään tekstiviestinä kännykkään.

Majoittumaan pääsee tulopäivänä klo 16. Aikaisempaa saapumista voi tiedustella edeltävänä päivänä. Uloskirjautuminen on viimeistään klo 12 lähtöpäivänä.

Iglujemme tilat ovat ihanteelliset kahden hengen majoitukseen, jolloin puitteet rentoutumiseen ovat parhaimmillaan. Majoittujien enimmäismäärä on 4 henkeä.

Parivuoteen lisäksi igluissa on levitettävä vuodesohva, jonka vuodeleveys on 140 cm. Vuodesohva toimii tarvittaessa lisävuoteena kahdelle hengelle. Asiakas huolehtii itse lisävuoteen sijaamisesta ja kasaamisesta. Vuode- ja liinavaatteet lisävuoteeseen sijaitsevat viereisessä kaapissa.

Iglujen lämminvesivaraaja on tilavuudeltaan 100 litraa. Suosittelemme lämpimän veden säännöstelyä silloin, kun majoittujia on useampi.

Igluissamme on kompakti ja hyvin varusteltu keittiö. Keittiön varusteluun kuuluu mm. jääviileäkaappi pakastelokerolla, mikroaaltouuni, induktiotaso kahdella levyllä, tee- ja kahviautomaatti, neljän hengen astiasto sekä ruoanlaittovälineet.

Igluissamme on heijastava peilipinta, ja lisäksi lasi on hieman tummennettu, joten näkyvyys ulkoa sisälle igluun on vähäistä. Ainoastaan pimeällä ulkoa voi nähdä igluun sisälle, mikäli sisällä on täysi valaistus päällä.

Jokaisessa iglussa on myös sivuverhot (korkeus n. 130 cm lattiasta), jotka voi halutessaan vetää kauttaaltaan iglun ympäri näkösuojaksi. Meille valmistettavissa malleissa suihku- ja wc-tilan seinät ovat metallia ja antavat siten yksityisyyden näihin tiloihin.

Majoituskohteemme eivät ole anniskelualuetta, joten niissä ei ole minibaaria. Emme myöskään voi toimittaa alkoholipitoisia juomia asiakkaille. Alkoholittomien yllätysten järjestäminen onnistuu lisämaksusta.

Olemme varanneet asiakkaillemme virvokkeita, jotka saa nauttia majoituksen aikana veloituksetta.

Omien juomien nauttiminen igluissa on tietysti sallittua. Astiastoon kuuluu viinilasit ja kuohuviinilasit.

Ulkoporeammeen saa käyttöön lisämaksusta, jolloin poreamme on käytettävissä koko majoituksen ajan.

Tekemällä majoitusvarauksen suoraan varausjärjestelmästämme tai myyntipalvelumme kautta ulkoporeammeen hinta on 90 € / viipymä (norm. 125 €).

Terveydellisistä syistä emme suosittele ulkoporeammeen käyttöä kovalla pakkasella (-20 astetta tai enemmän).

Asiakkaan tulee tutustua huolellisesti poreammeen käyttöön liittyviin ohjeisiin, jotka löytyvät iglusta huonekansiosta.

Valitettavasti lemmikit eivät ole sallittuja igluissamme.

Igluissamme ei ole omaa saunaa. Pajuniemen kartanoalueella aivan iglujen lähellä sijaitsee puulämmitteinen rantasauna, jonka alueella majoittuva asiakas voi vuokrata lisämaksusta 150€ / 4 tuntia. Sauna on varattavissa seuraavasti:

Aamusauna klo 8.00 – 12.00
Päiväsauna klo 13.00 – 17.00
Iltasauna klo 18.00 – 22.00

Vapaita saunavuoroja voi tiedustella myyntipalvelustamme.

Asiakas huolehtii saunan lämmityksestä ja omien jälkien siistimisestä saunavuoron puitteissa. Polttopuut ja pefletit sisältyvät saunavuoron hintaan.